logo_black (1)

Værksted

VI HAR RINGSTEDS LAVESTE VÆRKSTEDSPRIS!

Hos RS Car Group i Ringsted har vi eget autoværksted med uddannede mekanikere. Her hjælper vi dagligt både private og erhverv med at reparere og servicere deres biler – uanset bilmærke og model.

Uanset om det er dækskifte til vinterhjul eller service af dit klimaanlæg inden kørerturen til Italien, så står RS Car Group klar til at hjælpe dig godt videre på farten. Vi har også byens billigste olieskift af din bil.

Vi har faste priser på en lang række services, bl.a. serviceeftersyn, olieskift og aircondition service.

Vi kan også hjælpe dig med

DKK 749,-

SERVICEEFTERSYN

Få et basis serviceeftersyn, som giver dig en driftsikker bil:

DKK 895,-

OLIESKIFT

Du får både olieskift inklusiv op til fire liter motorolie og skift af oliefilter samt vores servicetjek, hvor vi går din bil grundigt efter. Det giver dig en sikkerhed for, at din bil er køreklar.

DKK 649,-

AIRCONDITION SERVICE

Er dit airconditionanlæg begyndt at lugte? Eller skal du snart ud og køre langt? Så anbefaler vi, at du får tjekket dit aircondition- og klimaanlæg, hvor du får:

DKK 899,-

HYDRIVE

Hydrive komplet motor rensning optimerer benzin- og dieselmotorer​

DKK 249,-

HJULSKIFTE

Vi anbefaler, at du får skiftet dine hjul lige inden, nattefrosten rammer, og lige når foråret er begyndt at titte frem. Når vi monterer dine hjul, kontrollerer vi også:

DKK 99,-

SERVICEABONNEMENT

Book denne service, hvis du har et serviceabonnement hos RS Car Group.

Et serviceabonnement er en super god måde at sikre en budgetvenlig vedligeholdelse af din bil. Udgifterne til service bliver delt op som en typisk abonnementsbetaling hver måned, så du derved undgår en stor serviceregning.

KONKAKT MIG

Beregn byttepris

Book prøvetur