logo_black (1)

Olieskift for kun 895 kr.

INKL. FILTER OG OP TIL 4 LITER OLIE

Olieskift og serviceeftersyn på bilen – kun 895 kroner

Hos RS Car Group tilbyder vi olieskift på din bil inkl. serviceeftersyn til kun 895 kroner inkl. moms.

Du får både olieskift inklusiv op til fire liter motorolie og skift af oliefilter samt vores servicetjek, hvor vi går din bil grundigt efter. Det giver dig en sikkerhed for, at din bil er køreklar.

Olien er et vigtig middel til at sikre at motoren kører optimalt og det kan have alvorlige konsekvenser, hvis du ikke får det skiftet.

Derfor tilbyder vi et olieskift til kun 895 kroner – det er en fast pris vi har hele året rundt.

Hvor ofte skal du skifte olie?

Vi anbefaler, at du skifter din motorolie én gang om året – eller ved hver 15.000 kilometer.

Derudover anbefaler vi, at du kontrollerer motoroliestanden efter for hver 2.000 kilometer du kører i din bil. Det er nemlig vigtigt at holde øje med om bilen lige pludselig mister olie. Det kan nemlig skyldes en lækage og betyde at du løber tør for olie, hvilket din bil ikke har godt af.

Det er vigtigt at få foretaget et olieskift, da der løbende kan forekomme en lille smule vand i motorolien grundet den naturlige kondens, der dannes. Hvis du får vand i din motorolie vil smøreevnen blive forringet og det vil have store konsekvenser for din motors vitalitet.

Billigt olieskift til personbiler – uanset bilmærke!

Hos RS Car Group servicerer vi alle bilmærker, da vi er et uafhængigt autoværksted. Så uanset bilmærke og model, får du vores olieskift til bilen inklusiv service til kun 895 kroner inklusiv moms.

Find svar på dit spørgsmål

Vi har samlet en række hyppige spørgsmål om olieskift, som du kan klikke din rundt i her:

Et olieskift hos os tager ca. 1 time. Du er meget velkommen til at blive sidde og få en kop kaffe mens du læser dagens avis. Så prioriterer vi at få skiftet olien på din bil.

Du kan også vælge at aflevere bilen om morgenen og hente den igen om eftermiddagen. Eller aflevere den hos os den ene dag og afhente den næste dag.

Vi tilbyder også en lånebil til blot 100 kroner pr. dag.

Hos RS Car Group koster et olieskift kun 895 kroner. Det er fast pris og inkluderer op til 4 liter fuld syntetisk motorolie (5w40) samt skift af oliefilter.

Samtidig med et olieskift løber vi også vores generelle tjekliste igennem, som bl.a. også indeholder kontrol af bremser, kontrol af køler-, bremse- og sprinklervæske, lygter og dæktryk.

Det kommer helt an på hvilken bil du har, da det er noget der bestemmes af bilproducenten. Men du kan ofte det det i din servicebog og du vil ofte også se, at olielampen/serviceindikatoren lyser i instrumentbrættet.

Vi kan også tjekke det i vores system ved blot at slå dit registreringsnummer op.

Der er ingen prisforskel på benzin- eller dieselbiler og processen er det samme. Men der er forskel på hvilke filtre og hvilken motorolie du skal bruge.

Når du får foretaget et olieskift hos os, sikrer vi at vi har de nødvendige materialer klar til din bil, når du kommer.

Det afhænger af hvem du spørger – de enkelte producenter vil nok fremhæve deres egen motorolie, som den bedst.

Men det afhænger af hvilken bil du har, for der er stor forskel på de enkelte motorolier og man skal sikre at man får den helt rigtige olie til sin bil.

En Ford Focus skal f.eks. have 3,85 l. C2-olie (0w30) mens en Nissan Qashqai skal have 5,5 l. C2 eller C3 olie (5w30). Det er en jungle af finde rundt i for de fleste.

I vores system kan vi slå det op og har lige præcis den olie klar, som skal bruges på din bil, så du sikrer at den overholder alle foreskrifter fra producenten.

Ja, det kan du godt. Men så skal du sikre dig, at du har det nødvendige værktøj til at løsne bundproppen og afmontere oliefilteret.

Det kan ofte være bøvlet at komme til at løsne bundproppen, da den sidder inde under bilens motor. En mekaniker kører den typisk op på en lift, så der er let adgang til undersiden af bilen.

Det afhænger af motorstørrelsen og specifikationerne fra den enkelte bilproducent. Selv om du har en Peugeot 307 kan der være forskel på motorstørrelsen og dermed også hvor meget olie du skal fylde på din bil.

Vi påfylder dét producenten foreskriver og med i vores faste pris på 895 kroner er op til 4 liter motorolie.

I mange nyere biler vil der være en indikator, der fortæller dig at bilen snart skal have skiftet olie. Men du kan også tjekke det manuelt ved at åbne motorrummet og finde ’oliepinden’.

Det er typisk en lille gul plastikholder, som du kan trække op – men pas på at du ikke får olie på tøjet. Når du har hele pinden oppe af motoren, tørrer du den af med en tør, ren klud og sætter pinden tilbage i motoren.

Nu kan du hive den op og aflæse motoroliestanden på selve pinden. Der vil være indikatorer, der fortæller om den er fyldt op eller ved at være løbet tør.

Men er du i tvivl, så kontakt os og lad os tage et hurtigt kig på, om det er ved at være tid.

Vores olieskift indeholder:

Book en tid til Olieskift:

Fem-stjerner

Fantastisk service

Stor fornøjelse at snakke med folkene og fejlfrit arbejde. Kan varmt anbefales.

Fem-stjerner

De er super professionelle

Super god og hurtig service 🙂 Alt var som det skulle være

KONKAKT MIG

Beregn byttepris

Book prøvetur