Carpeople

VI ER C​ARPEOPLE. NAVNET FORPLIGTER.

EN FRI FORHANDLER- OG VÆRKSTEDSKÆDE
CarPeople er en fri, landsdækkende forhandler- og værkstedskæde med mere end 50 medlemmer. Vi er professionelle og veluddannede, og vi vægter kvalitet og kundeservice meget højt, når du afleverer din bil hos os. Det er derfor vi siger, at vi er CarPeople, og navnet forpligter.

CARPEOPLE – SERVICEEFTERSYN
Hos CarPeople kan du bl.a. vælge mellem CarPeople Standard Service og CarPeople Standard Plus Service. Begge eftersyn er udført efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien. Vi udfører også service på el- og hybridbiler.

REPARATION
Vores kompetente, erfarne mekanikere udfører alle typer reparationer på vores moderne værksteder.

SERVICE
Få service efter fabrikkens forskrifter. Du får CarPeople Vejhjælp med i prisen, så du er godt kørende.

Veluddannede mekanikere, når du besøger os, vil du opleve veluddannede og erfarne bilfolk. Vores mekanikere videreuddannes løbende og opdaterer kompetencerne med et af markedets stærkeste uddannelsesforløb. Det er din tryghed for, at din bil er i kompetente hænder.

HJULSKIFTE
Få skiftet dine hjul hurtigt og effektivt hos dit CarPeople-værksted. Vi er altid klar til at hjælpe!

Vi skifter dine hjul, så du kan køre den kommende sæson sikkert i møde. Vi skifter nemlig dine hjul fra både sommer til vinter og omvendt!

CARPEOPLE VEJHJÆLP
Når du får udført service hos CarPeople, er der 1 års CarPeople Vejhjælp inkluderet i prisen. Vejhjælp gælder i hele Danmark og inkluderer bl.a. starthjælp, reparation på stedet, hjulskifte med eget reservehjul ved punktering, bugsering og gratis lånebil ved skade.

ABONNEMENTSAFTALER TIL DIN BIL
Ønsker du større overblik over udgifterne til service og reparation, har du mulighed for at tegne et serviceabonnement eller en service- og reparationsaftale hos dit lokale CarPeople-værksted. På den måde bliver det nemmere at lægge budget.

ESERVICE
EService er til dig, der er el- og hybridejer. Dit lokale CarPeople-værksted er certificeret til at udføre service på el- og hybridbiler. Vi udfører altid service efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får et stempel i servicebogen. Certificeret til el- og hybrid.

Vi er certificeret til service og reparation af el- og hybridbiler, og vi opdaterer løbende vores kompetencer og udstyr. Vi udfører både service og reparation efter bilfabrikkens forskrifter, så du bevarer fabriksgarantien og får landsdækkende garanti.

KONKAKT MIG

Beregn byttepris

Book prøvetur