logo_black (1)

Automægler

HVAD ER EN AUTOMÆGLER ?

En Automælger, er som du kender det fra ejendomssalg. Vi gør det nemt for dig at købe og sælge din brugte bil.
Vi kan finde alle typer biler til dig og importere også fra udlandet.

Vi gør det super nemt for dig som sælger.

Vores mæglerkoncept fungerer ligesom du kender fra ejendomssalg – vi formidler blot biler i stedet for ejendomme og har meget lavere salær.
 
Vi hjælper dig, som bilejere, med at få mest muligt for din brugte bil ved at sælge bilen til den reelle markedsværdi fratrukket et fast, lavt salær på kun 5.000 kroner.
 
Vores lave salær, professionelle sælgere, effektiv markedsføring, købers gode garantivilkår, billig finansiering og forsikring samt mulighed for at tage kommende købers bil i bytte sikrer dig, som sælger, den bedst mulige pris.
 
Vi håndterer alt det praktiske, og du kan køre i din bil, imens den er til salg hos os, hvis du ønsker det. Vi overtager samtidig alle garantiforpligtelser efter salget af din bil.

SKAL VI SÆLGE DIN BIL

Vi arbejder ud fra konceptet solgt eller gratis.
Kan vi ikke sælge din bil inden for 30 dage, kan du frit vælge en anden til at sælge din bil og det vil ikke koste dig noget.

* Vi tager kun salær ved salg.
Når du sælger din brugte bil hos os, gør vi livet nemt for dig. 
I hele salgsperioden kan du have bilen til rådighed, mens vi finder den rette køber. Vi markedsfører din bil i de rette salgskanaler, og vi sikrer dig fuld sikkerhed og tryghed i hele processen.
Vores erfarne sælgere giver dig en vurdering af bilens værdi, og i samarbejde finder I frem til den endelige salgspris. Med vores lave salær er du sikret en god handel.
 
Vi har et fast salær på kun 5.000 kroner for at sælge din brugte bil.

KONKAKT MIG

Beregn byttepris

Book prøvetur